Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

βεραντάκι

μόλις πάτησα το πλέη πάνω στους the black keys κ αράζω με το καφεδάκι μου στο βεραντάκι. δροσιά κ το φεγγάρι μισοφαίνεται ακόμη. το βιολογικό μου ρολόϊ έκανε τη δουλειά του κατά τις 8 και. αυτό είναι κάτι που θά θελα να τ αλλάξω, αλλά λόγω της φύσης της δουλειάς, δεν μπορώ. ίσως όταν γίνω πάρα πολύ πλούσιος, αλλά κ πάλι όρκο δεν παίρνω. γιατί είμαι κ περίεργος εγώ. μπορεί κ να ξυπνάω νωρίτερα τότε.

καλό μήνα.

πριν από κανά τρίμηνο, εκεί που έμπαινε ο μάης, έλεγα: ας φύγει απ τη μέση το διαδικαστικό του στρατού κ ό,τι είναι να ερθει, ας έρθει. τόσο αγχωμένος. τόσο πανικόβλητος. τελικά, κ ο στρατός έφυγε απ τη μέση - προς το παρόν - κ το καλοκαίρι μια χαρά καλπάζει. αυτό που μ εντυπωσιάζει, είναι πόσο γρήγορα πλέον διαδέχεται τό να καλοκαίρι τ άλλο. κ συ ξαφνικά να ψάχνεις τί έχει γίνει στο μεσοδιάστημα.

προετοιμάζω τον εαυτό μου από τώρα για την επιστροφή μου στην αθήνα κ μετά από πολύ λίγο την αναχώρησή μου για διακοπές. δεν είναι ότι δεν περνάω καλά εδώ πάνω, αλλά έχω καταλάβει - σωματικά κ πνευματικά (μη γελάς διαθέτω κ απ αυτό) - ότι έχει η ώρα μου για μια παύση. κάνοντας μόνο τα βασικά των διακοπών. κάπου εκεί, δίπλα στη θάλασσα. ξέρεις τώρα.

η κυργιακή μόλις ξεκίνησε. μαζί κ το ρεπό μου.

ουφ.


The Black Keys - Ten Cent Pistol by musicmule

2 σχόλια:

  1. όσο περισσότερα καλοκαίργια περνάνε, τόσο μικρότερα φαίνονται τα επόμενα > relativity theory.

    γκαλό αύγουστο, λεπόν ... τώρα πούναι και τετράπαχες αι μυίγες!

    πι.ες.: black keys very like!

    sofaklex

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μίλα μου