Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ποστ_ιτ

τί λες ρε φίλε; καινούριο ποστ; μετά από αιώνες. κ τί θα πεις; θα μιλήσω για διάφορα.

γεμάτος δικαιολογίες: το πέσιμο απ τον μπλόγκερ για τις εκπομπές του σταθμού, το τρέξιμο με το στρατό, η κούραση απ την ρουτίνα της καθημερινότητας κ άλλα πολλά. λες κ είσαι ο μόνος που τρέχεις.

να σου λείπει κάτι τόσο πολύ - το να γράψεις 2 αράδες - κ να μην το κάνεις. χαζό. όπως κ το να μην έχεις διαβάσει ένα βιβλίο μέσα σε 6 μήνες. κ το να χάνεσαι απ τους φίλους. ντάξει, με σιχαίνομαι ώρες - ώρες, αλλά οκ. μάλλον όλοι το παθαίνουν καμιά φορά αυτό.

έκλεισα (;) 8μηνο στον πόπλάϊ - με το μέτρημα δεν τα πάω καλά - κ το μόνο σίγουρο είναι ότι γουστάρω τρελά. μουσικές, να κάνεις το ψώνιο σου, να γνωρίζεις καινούριο κόσμο (είμαι κ κοινωνικός δίδυμος, μην το ξεχνάς). καλή φάση.

μού χει έρθει πάλι αυτή η διάθεση για καμιά φώτο της προκοπής. κ εννοώ την διαδικασία του να δουλεύεις λίγο το μάτι σου, ν αγωνιάς για το τί θα βγει κ για το αν αν αυτά τα κουλά πού χεις στο μυαλό μπορούν ν αποτυπωθούν σε μια στιγμή. κομμάτια του εαυτού σου μέσα στις εικόνες.

πριν κάτι μέρες συνειδητοποίησα πως τα καλοκαίρια δεν είναι όπως ήταν. όχι τόσο ανέμελα, ξεκούραστα, με θάλασσα κ παγωτά. άλλαξαν κ αυτά μαζί με μένα. κ αυτό τελικά ίσως να μην είναι κ τόσο αρνητικό. γενικότερα.

μαλάκα μου θέλω ν ανέβω κ φέτος γι ανασκαφή στ άργος. παλιοί κ νέοι. χώμα. προσμονή γι ένα καλό εύρημα (τιπ: να θυμάσαι πως το "καλό" εύρημα, δεν είναι το ίδιο γι όλους). η σενιόρα σούλα να φτιάχνει απογευματινό καφέ κ στο δωμάτιο κολατσιό με ταχίνι κακάο. είμαι πολύ κωλόφαρδος: στην ανασκαφή νιώθω ο εαυτός μου. κ έχει τόση πλάκα.

κ μιας κ μίλησα για καλοκαίρι, μού σκασε εντελώς αναπάντεχα η αρλέτα.

μα πόσο κουλ, πιά;

Αρλετα - bar το ναυάγιο (Bad spencer edit) by Dj Bad Spencer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μίλα μου