Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

δώδεκα

django django - django django
μάνη, ρίγκλια, του σωτήρως, στην πλατεία. γουρνοπούλα, χωργιάτικες, άμστελ. η ορχήστρα κάνει διάλειμμα. πλέη στα κρυφά. φίλοι, θειές, τελειωμένοι του χωριού, άκυροι γερμανοϊταλογαλλοσκανδιναβοί τουρίστες, ξυπόλυτοι όλοι στο ζεστό τσιμέντο. κέφι.
μεταπανηγύρι.
django django - wor
μάνθος (ManthosV)
the xx - coexist

Τρία από τα βασικότερα πράγματα που μπορούν να ορίσουν την επιτυχία μιας σχέσης, άρα και μιας συνύπαρξης, είναι η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και οι χαμηλοί τόνοι.
Τρία από τα βασικότερα πράγματα που μπορούν να ορίσουν την επιτυχία ενός χωρισμού, άρα και μιας γενικότερης, συμπαντικής συνύπαρξης, είναι και πάλι η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και οι χαμηλοί τόνοι.
Αυτός ο δίσκος καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα η σχέση και ο χωρισμός, κρατώντας την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις τρεις βασικές αρχές. Είναι μια ήπιων τόνων σχέση που ακόμα συνεχίζει μετά το μεγάλο μπαμ του πρώτου έρωτα, είναι όμως ταυτόχρονα και ο ειλικρινής απολογητικός χωρισμός, με την εντιμότητα και την ειλικρίνεια των απογυμνωμένων στίχων.
Ο Oliver και η Romy καταφέρνουν να συνυπάρχουν σε μια σχέση που και μένει αλλά και τελειώνει. Είναι σαν να κρυφοκοιτάς από τη κλειδαρότρυπα τη ζωή ενός ζευγαριού που ακόμα και από μια τριακονταετία συνύπαρξης περπατούν ακόμα χέρι-χέρι. Αλλά ταυτόχρονα είναι και σαν να ρίχνεις κλεφτές ματιές στο ζευγάρι που κάθεται στο δίπλα τραπέζι τη στιγμή που συζητούν χαμηλόφωνα τον χωρισμό του πάνω από μια ζεστή κούπα καφέ.
the xx - angels


*σόου φαρ*

biglebo
20. lianne la havas - is your love big enough?
19. jessie ware - devotion
18. liars - wixiw
17. lone wolf - the lovers
16. lawrence arabia - the sparrow
15. whomadewho - brighter
14. iamamiwhoami - kin
13. grizzly bear - shields
μάνθος
20. rebekah delgado - don't sleep
19. susanne sundfør - the silicone veil
18. mmoths - mmoths
17. julia holter - ekstasis
16. port st. willow - holliday
15. sarah jaffe - the body wins
14. beth orton - sugaring season
13. eight and a half - eight and a half

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μίλα μου